ESKİ KANEPENİZİ DÖNÜŞTÜRMENİN VE YENİLEMENİN YOLLARI

Değiştirme dönüştür

  ESKİ KANEPENİZİ DÖNÜŞTÜRMENİN VE YENİLEMENİN YOLLARI

Artık sizin için gerçekten görünmüyle çağa ayak uydurmayan eski bir kanepeniz mi var? Bu yazı sizin mutlaka sonuna kadar okuyun!

Eski kanepenizi güncellemenin birçok yolu var. Hızlı ve kolay onarımlardan daha kalıcı çözümlere kadar her eski kanepe için bir çözüm muhakkak vardır.

Web sitemizde düzenli bir okuyucuysanız, son zamanlarda aklımda sürekli kanepeler olduğunu biliyorsunuzdur. Hem oturma odamızda hem de salonumuzda, eskiyen koltuk takımı veya kanepelerimizi sihirli dokunuşlarla bazı düzenlemelerle yeni bir görünüme kavuşturabiliriz.

Her aile gibi evini yenilemek ve yeni koltuklar satın almak isteriz, ama maalesef ekonomik nedenlerle şu anda bu mümkün olmayabilir. Bu yüzden, zaten sahip olduğumuz kanepelerden en az birini nasıl güncelleyeceğimizi gelin anlatmaya çalışalım.

Kanepeler, bizim kendimizin değiştirebileceği türde eşyalar gibi görünmeyebilir, ancak sahip olduğunuz eskiyen, güzel olmayan kanepeleri yenilemek hemde uygun ve hesaplı bir şekilde modernleştirmek mümkündür.

Kanepelerinizi modernleştirerek görünümlerini yenlemeniz için gerekli tüm bilgileri aşşağıda sizinle paylaşmaya çalışacağız.

Koltukları Temizlemek

Bazen iyi bir derin temizlik yapmak bir kanepenin görünümünde neler yapılabileceği konusunda ortaya çıkan sonuçlar bakımından oldukça şaşırtıcıdır. Arada bir gerçekten iyi bir derinlemesine temizlik yaparak eski kaneperinizi değiştirmeden ve yenilemeden uzun yıllar daha kullanabilirsiniz.

Sarkık Minderleri Düzeltmek

Koltuğunuzun sarkık minderlerini çırparak dolgun bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Veya minderlerin süngerlerini yada içindeki pamukları değiştirerek eskiyen koltuğunuzun kullanım ömrünü uzatabilirsiniz.

Koltuklarınızın Üzerini Yastıklarla Doldurun

Sevdiğiniz eski emektar kanepenizi modern ve yeni gibi göstermenin bir diğer yolu üzerini şahane şık yastıklarla doldurmaktır. Birbirinden renkli cafcaflı yastıklarla koltuğunuzu olduğundan daha yeni ve modern bir şekilde göstermeniz mümkündür.

Kanepenize Şık Bir Örtü Örtün

Eskiyen kanepenizi yeni göstermenin bir diğer yolu da üzerine şık ve güzel bir koltuk örtüsü örtmektir. Kanepenize veya koltuk takımınıza uygun bir koltuk örtüsü örtmek onları yeni bir görünüşe kavuşturacak harika bir çözümdür.

Koltuk örtüleri koltuklarınızı şık göstermenin yanı sıra onların temiz ve düzenli kalmasınıda sağlamaktadır. Koltuk örtüleri kolay temizlenebilir ve kullanışlı yapıları ile muhteşem bir üründür.

Sizde bu gün hemen bir koltuk örtüsü satın alarak eskiyen koltuklarınızı canlandırabilir ve yenileyebilirsiniz.

 

 

Bir başka yazı ve makalemizde görüşmek üzere esen kalın...

Etiketler: koltuk kılıfı ,koltuk örtüsü ,koltuklarınızı donuşturmenin yolları
Ekim 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR